Fredagen den 9 mars välkomnar vi LINES till POP HOUSE Live! Fri entré!

Erik, Johan, Fred och Nisse lämnade Sverige för att förlora sig i Berlins pulserande nattliv. De hyrde en sliten lägenhet i Kreutzberg och efter fyra sömnlösa nätter i Europas metropol av dekadens återvände kvartetten till Sverige som LINES. Det är svårt att inbilla sig en mer passande födelseort för detta energiska band.

LINES sound är genuin, euforisk och revolutionerade adrenalin-pop. En våg av syntar och pulserande beats ramas in av sublim sång. Det är musik som går rakt in i kroppens alla system och lämnar dig suktandes efter mer.

Det här är ett band som gör ALLT själva. I sin egenbyggda studio skapas all deras musik från grunden och de producerar även allt ifrån musikvideos till episka releasefester på egen hand. På scenen tar bandet allt till nästa nivå och med full sättning blir varje framträdande unikt. En sak förändras dock aldrig: du kan garanterat inte stå still.

Senaste släppet från LINES är “Lockdown” som redan hyllats av bland annat The Fader :”This new LINES song is essential winter pop … and it’s incredible”.

Hungrig? På Pop House finns det massa gott att äta och dricka!
Meny: https://goo.gl/iqttbP

Entré: helt gratis
Välkommen!


LINES på Spotify:

Erik, Johan, Fred och Nisse lämnade Sverige för att förlora sig i Berlins pulserande nattliv. De hyrde en sliten lägenhet i Kreutzberg och efter fyra sömnlösa nätter i Europas metropol av dekadens återvände kvartetten till Sverige som LINES. Det är svårt att inbilla sig en mer passande födelseort för detta energiska band. @linesofficial sound är genuin, euforisk och revolutionerade adrenalin-pop. En våg av syntar och pulserande beats ramas in av sublim sång. Det är musik som går rakt in i kroppens alla system och lämnar dig suktandes efter mer. Senaste släppet från LINES är “Lockdown” som redan hyllats av bland annat The Fader :”This new LINES song is essential winter pop … and it’s incredible”. Kom och se LINES live fredagen den 9 mars på POP HOUSE Live! Fri entré och god öl i baren – välkomna!

A post shared by Pop House Stockholm (@pophousestockholm) on

https://www.facebook.com/events/415726728848229/

https://www.facebook.com/pophousestockholm/