Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk: Mando Diao är ett av de största rockband vi haft i Sverige.

Sedan debuten 2002 har det blivit över 1500 konserter i över 30 länder, Kanske inte så konstigt eftersom de är kända för att bjuda på fantastiska liveshower. Bland annat har de fått ta emot en Rockbjörn i kategorin “Årets Livegrupp”.

Senaste albumet “Good Times” har snabbt blivit en modern Mando-klassiker. Ledda av sångaren Björn Dixgård och hans karaktäristiska röst sprider Mando Diao en energi och spelglädje som är svår att hitta någon annanstans i musikvärlden. De har haft egna konserter på Gröna Lund tre gånger tidigare och så sent som förra året fyllde de parken under en magisk septemberkväll. Den 25 maj är det dags igen!

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 270 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 120 kr i entré före kl. 18. Därefter 270 kr och då ingår Gröna Kortet.

https://www.facebook.com/gronalundstivoli/