Välkommen till en av Stockholms bästa restauranger. Här står växten både i fokus och stolt på egen stjälk. Ibland till och med bokstavligen, till exempel vår Brysselkål där du och ditt sällskap tillsammans skördar från stjälken – direkt på bordet.

En säsongsbaserad matupplevelse

Att vi dessutom serverar det mest hållbara och smakrika, som finns av kött, fisk och fågel gör våra rätter smakfullt goda – både för dig och planeten. Vi bjuder det jorden ger, valt under bästa säsong. I Det nya medvetna köket: Conscious Cuisine, tas hela råvaran tillvara och för oss är alla dess delar delikatesser med sin unika smak. Med restaurangteamets gedigna kunskap och Paul Svenssons nyfikenhet lyfts råvaran till nya himmelska höjder. Och många rätter består av samma råvara tillagad på en mängd olika sätt, allt för att få fram deras potential och unika smak. Hos oss är växtriket alltid i fokus, där vegetariska maträtter är grunden av vår meny. Till det serverar vi väl utvalda drycker både med och utan alkohol, där våra egna alkoholfria dryckespaket är en succé.

Exklusiv middag i vårt Chambre Séparée

För sällskap som vill äta avskilt och ha en privat middag finns vårt exklusiva Chambre Séparée att boka. Läs mer om vårt Chambre Séparée här.

Fotografiska Stockholm
Museum
Web Site

320497 people like this.