Entré till Voltage Lounge Pool Club både på ankomst och avresedagen, perfekt för er som inte har bråttom iväg utan bara vill ha mer. Ett spännande middagsäventyr med asiatiska smaker och magisk utsikt över Mälaren väntar er i Restaurang Locavore på 18:e våningen.

Steam Hotel är stort och fyllt med upplevelser….
Fem barer, två fullskaliga restauranger med olika koncept, en raw bar, pingisbord, shufleboard, gym, fantastisk utsikt, inredningsdetaljer i varje hörn och givetvis Voltage Lounge Pool Club

  • Incheckning kl 15:00
  • Voltage Lounge Pool Club entré 18:00 – 20:00
  • Power House Gym
  • Sittningstid för middag startar 20:30 -21:15
  • Omakase Style Dining i Restaurang Locavore
  • Ljuvlig frukost
  • Utcheckning kl 11:00

Ni äter en tidig middag i vår huvudrestaurang Chamberlin och sitter till bords mellan 17:30 & 18:30. Förrätt & huvudrätt dansar in och ni kan i under middagen fortsätta bygga upp förväntningarna på nattdoppet.

Efter middagen är det dags att klä på sig badrocken och vandra till Voltage lounge, klockan närmar sig 20:00.

Våningen bjuder på flera klassiska SPA element, en pool som ligger i förföriskt mörker upplyst med levande ljus, du kan varva ner i eldrelaxen eller stiga i temperatur i vår enorma bastu.

Men låt dig inte luras, du är inte på SPA du är på Voltage Lounge Pool Club! En magisk bardel med pulserande musik, det är här du beställer ett glas bubbel innan du kliver i den varma utomhuspoolen och kikar upp på natthimlen.

Boka: Försommarpaket The Experience

https://www.facebook.com/steamhotel/

Andra Mood Offers av The Steam Hotel

Detta begränsade erbjudande ger dig en övernattning i ett dubbelrum, 3-rätters middag Chef’s Choice i Chamberlin och tillgång till Voltage Lounge för två till priset av en.

Detta begränsade erbjudande ger er ett besök i Voltage Lounge 15.00 -19.00 Ni äter sedan en sen middag i Chamberlin från 20.30. Luta er tillbaks & njut av en trerätters middag. Sen finns de två stigar att följa, den ena går till rummet & den andra leder till vår Skybar Locavore på våning 18.

Mycket begränsat antal rum tillgänglig. Endast bokningsbart online. Är bokningskalendern tom så finns det inga bokningsbara datum med detta erbjudande.

Kika på våra övriga paket här:
https://www.steamhotel.se/erbjudanden/voltage-lounge-paket/ 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

*OBS! Endast bokningsbart vissa datum, endast de datum synliga i bokningskalendern

Prisexempel från 797 kr per person!

Adress & Kontakt

The Steam Hotel
Ångkraftsvägen 14

Telefon: +46 (0)21-475 99 00
Email: bokning@steamhotel.se

Looking for a great meeting or a conference? We would love to have you. ????

A post shared by The Steam Hotel (@steamhotel) on

 

https://www.facebook.com/steamhotel/