Vi visste att intresset för Swedish House Mafias återförening skulle bli stort, men detta intresse är rekordstort. Först var det en konsert, sedan släpptes det upp en extrakonsert, nu står det klart att det blir ytterligare en konsert torsdagen den 2 maj.

Kuriosa om SWEDISH HOUSE MAFIA

År 2012 gav sig gruppen ut på en avskedsturné där de tre sista spelningar skedde på Friends Arena med över 100 000 fans i publiken. Nu återförenas supertrion på Tele2 Arena i vår! Vi är extremt glada och taggade över att se Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso återigen samlas för att lyfta taket på en våra mäktiga arenor nästa år!

Förbered ditt biljettköp på bästa sätt

Tele2 Arena torsdag, fredag och lördag den 2-4 maj 2019!

Vi vill att ditt biljettköp ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Följ vår checklista och du är maximalt förberedd inför biljettsläppet! Boka/Läs mer

Vänligen notera! Vid stort intresse säljs biljetterna slut snabbt. En plats i Waiting Room innebär inte att du är garanterad biljett. Du har däremot företräde in i köpflödet framför personer som inte tilldelats ett nummer i Waiting Room.

Lycka till med ditt biljettköp! Har du frågor eller funderingar kontakta AXS Sveriges konsumentsupport på Facebook: www.facebook.com/axs