Sist han spelade på Stora Scen ösregnade det, men värmen från publiken kunde inte sköljas bort. Den 3 maj kl. 20:00 – 22:00

Sist han spelade på Stora Scen ösregnade det, men värmen från publiken kunde inte sköljas bort. Petter debuterade år 1998 med albumet ”Mitt sjätte sinne” och har sedan dess hyllats enormt. I mitten av januari släpptes den nya singeln ”Toppen av ett berg”, där fjolårets Grammis- och P3 Guldnominerade Madi Banja både gästar och är medkompositör. Räkna med drag när Sveriges främste hiphopikon kliver ut på Stora Scen för sjätte gången!

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 270 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 120 kr i entré före kl. 18. Därefter 270 kr och då ingår Gröna Kortet.

3:e maj Gröna Lund✊ #petterlive #petter9818 #levnudösen

A post shared by petteralexis (@petteralexis) on

https://www.facebook.com/gronalundstivoli/