PREMIÄR FÖR LYDMAR MUSIC 1a MAJ!
Med första liveakten den 23 maj öppnar Lydmar Hotel upp för satsningen Lydmar Music.

Det innebär spännande livemusik, stor uteservering, Stockholms bästa dj:s och stadens finaste utsikt varje kväll under sommaren mellan 16.00–22.00 från och med 1a Maj.

Med intressanta samarbeten, livebokningar och dj-sets blir Lydmar Hotel sommarens självklara plats att träffas, umgås och lyssna på musik på. Tillsammans med några av Stockholms främsta musikkännare presenterar Lydmar Music den bästa musiken från olika genrer.

Popaganda
En av Sveriges mest etablerade festivaler som drivs av ideella föreningen Popaganda med målet att ge Stockholms musikälskare noga utvalda kvalitativ popmusik. Popaganda kommer kurera flera arrangemang under sommaren på Lydmar Music.

Amuse & Musikgäris
Beskrivs som världens första mobila skivbolag och är ett ledande independentskivbolag som tillsammans med Musikgäris kommer att presentera livekvällar. Musikgäris är ett musikkollektiv för tjejer, transpersoner och ickebinär i musikbranschen som drivs av Ellen Skostad och Felicia Flack.

Säsongen innefattar även helkvällar med hyllade artistbyrån Jubel och nya storsatsningen plus46.

Livespelningarna kommer att vara ett återkommande inslag under sommaren.

Lydmar Music, öppet varje dag 16.00–22.00 i sommar med start 23 maj.

På premiären spelar en av Sveriges mest lovande soulröster Esther Kirabo.

Håll dig uppdaterad på kommande spelningar och trevligheter: www.lydmarmusic.se eller på

 

Lydmar Hotel har sedan nyöppningen år 2008 kännetecknats för en sober, lyxig och avslappnad hemmakänsla som med tiden blivit Lydmar Hotels signum. Hotellet erbjuder 46 unikt inredda rum, en restaurang & bar samt en terrass och populär musikscen med Stockholms bästa utsikt under sommarmånaderna. Lydmar är ett helägt dotterbolag till Grand Group men drivs under det egna varumärket Lydmar Hotel AB. Lydmar är medlem i Small Luxury Hotels of The World.

 

https://www.facebook.com/lydmarhotel/