Fotografiska är en av världens största samlingsplatser för fotografi och en av Sveriges mest populära turistmål. Vår vision är ständigt att ”Inspiring a more conscious world” och vi bidrar till samhällsdebatten genom att ställa ut fotografi som skapar engagemang och riktar fokus mot viktiga frågor som behöver lyftas.

Fotografiskas restaurang med vår matkreatör Paul Svensson i spetsen, går med sitt fokus på växtriket i bräschen för Det nya medvetna köket’s Conscious Cuisine, och är utsedd till Världens Bästa Museirestaurang 2017.

Akademin lär alla att ta bättre bilder – vare sig du är proffs, amatör eller älskar att fota med din smartphone.

Möten & Event arrangerar hela 700 möten och events varje år. Här erbjuds en unik chans att berika era möten med allt vad konsten ger av inspiration och nya vinklar.

Vi har en av Europas största fotoboks-butiker som med sitt spännande utbud av böcker, posters och kuriosa är en ytterst populär presentshop.

Editions är printade fotografier som säljs i olika editioner. Verk utvalda av Fotografiska med både fotografer som ställt ut här och andra, köper gör du i vår webshop och det finns även ett urval i butiken.

Öppet:  M – O: 09:00 – 23:00  T – F: 09:00 – 01:00  S: 09:00 – 23:00
Tel: 08-509 005 00
Hem:  www.fotografiska.com
Adress: Stadsgårdshamnen 22

https://www.facebook.com/fotografiska/